Hemav grava un vídeo aeri de Barcelona per mostrar l'ús dels avions no tripulats


Temes relacionats

L'empresa santcugatenca Hemav gravarà imatges de la Via Catalana des de l'aire (10/set/13)

Un enginyer santcugatenc participa en un projecte d'avions no tripulats (20/feb/13)


  • Comparteix:

Una imatge del vídeo que ha gravat Hemav

Una imatge del vídeo que ha gravat Hemav

L'empresa d'avions no tripulats Hemav, cofundada pel santcugatenc Àlex Gomar, ha gravat un vídeo amb imatges aèries de Barcelona per mostrar l'ús d'aquests aparells. Hemav ha presentat el vídeo en el marc del Mobile World Congress (MWC), on també ha exposat els seus projectes davant de futurs clients i inversors.



El vídeo consta d'imatges gravades durant l'any passat on es mostren els indrets més emblemàtics de la capital catalana, com Montjuïc, la Torre Agbar i l'Arc de Triomf. Gomar ha explicat que han procurat gravar els espais més espectaculars de Barcelona, però que de cara a properes ocasions esperen complementar el seu arxiu amb imatges d'altres indrets de la ciutat.

Àlex Gomar

Hem intentat mostrar les zones més significatives de Barcelona. Som conscients que ens n'hem deixat moltes, però en futures edicions esperem cobrir-les totes.


Hemav ha estat present al Mobile World Congress en un petit estand que ha compartit amb l'empresa Excelera. Al congrés, Hemav ha establert contactes amb proveïdors, ha donat a conèixer els seus futurs projectes i ha buscat sinergies amb altres companyies.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.