Hemav gravarà un vídeo turístic de Sant Cugat amb avions no tripulats


Temes relacionats

Hemav grava un vídeo aeri de Barcelona per mostrar l'ús dels avions no tripulats (28/feb/14)


  • Comparteix:

Imatge aèria del Monestir / Foto: Hemav

Imatge aèria del Monestir / Foto: Hemav

L'empresa d'avions no tripulats Hemav i l'Ajuntament estan preparant un vídeo turístic amb imatges aèries de Sant Cugat gravades mitjançant aquests aparells. Els avions enregistraran imatges dels indrets més emblemàtics de la ciutat per mostrar el seu interès turístic i patrimonial a futurs visitants.

De moment, Hemav i el consistori estan treballant en el guió del vídeo, que s'enregistrarà mitjançant dos multicòptres controlats des d'una estació terrestre de comandament. El rodatge s'allargarà entre tres i quatre dies en jornades d'unes deu hores de gravació. Segons el cofundador d'Hemav, Àlex Gomar, aquest audiovisual vol mostrar una visió global de Sant Cugat des d'una nova perspectiva. Gomar també ha apuntat que la previsió és gravar durant la primavera.

Àlex Gomar

El guió s'està planificant. Volem gravar Sant Cugat en plena primavera, per mostrar la ciutat verda i molt afavorida.


Aquest no és el primer vídeo que Hemav elabora per mostrar els atractius d'una ciutat. En el marc del Mobile World Congress, l'empresa va presentar un audiovisual sobre la ciutat de Barcelona amb imatges d'espais com Montjuïc, l'Arc de Triomf i la Torre Agbar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.