L'Ajuntament redueix a 32 dies el termini de pagament a proveïdors


  • Comparteix:

Façana de l'ajuntament

Façana de l'ajuntament

L'Ajuntament ha reduït el termini de pagaments a proveïdors a 32 dies de mitjana, des de la presentació de la factura fins al seu abonament efectiu. La mitjana de pagament, la més baixa aconseguida mai pel consistori, s'ha assolit durant el darrer trimestre del 2013.

Ha estat en el darrer trimestre del 2013, quan s'ha aconseguit pagar les factures a 32 dies de mitjana des del moment de la seva recepció. Aquests 32 dies es desglossen de la següent manera: s’han necessitat 15 dies de mitjana per aprovar la factura i 17 dies més per efectuar el pagament. Així queda reflectit en l'últim informe sobre el fluxos de pagaments de tresoreria de l'Ajuntament, que indica que durant aquest període s’han fet efectives un total de 969 factures per un import mitjà de 8.490 euros.

Aquestes dades suposen complir amb escreix els límits fixats per llei, que limiten a 30 dies el termini per aprovar les factures i a 30 dies més per pagar-les. El termini de pagament del consistori està molt per sota de la mitjana de la resta d’administracions públiques de l'Estat espanyol.

La mitjana global de pagament de l'Ajuntament durant el 2013 ha estat de 44 dies de mitjana, xifra que ha suposat una reducció de gairebé el 25% respecte el 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.