Una parella santcugatenca impulsa la web 'Sorteo Experience'


  • Comparteix:

Fragment de la Web de Sorteo Experience / Foto: Sorteo Experience

Fragment de la Web de Sorteo Experience / Foto: Sorteo Experience

Una parella de joves santcugatencs ha creat la pàgina online 'Sorteos Experience', on se sortegen diferents productes d'oci de forma gratuïta. La web, que es va crear al gener, col·labora amb diferents empreses per oferir les seves activitats de lleure als seguidors de 'Sorteos Experience' a Facebook, que actualment ronden els 500.

Un dels promotors d'aquesta iniciativa, Rubén Benítez, ha explicat a Cugat.cat que ells promocionen el nom de les empreses i que aquests, a canvi, donen la possibilitat a un grup de persones de fer l'activitat que ells ofereixen de forma gratuïta.

Rubén Benítez

El que fem és promocionar aquella empresa. Ells guanyen seguidors i a canvi ofereixen la seva activitat als guanyadors del sorteig, que van amb acompanyants.


Benítez també ha remarcat que algunes empreses, en tractar amb un portal encara 'petit' rebutgen la iniciativa. Tot i això, marques com Mr. Wonderful i Port Aventura ja han utilitzat aquesta web santcugantenca per anunciar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.