L'Ajuntament demana la ràpida resolució del conflicte laboral de la recollida de brossa


  • Comparteix:

Cristina Peraira és la regidora de Serveis Urbans.

Cristina Peraira és la regidora de Serveis Urbans.

L’Ajuntament ha demanat la ràpida resolució del conflicte laboral que afronta els treballadors amb la concessionària de la neteja, TMA Grup Sànchez, per no perjudicar els ciutadans i restablir la normalitat en el servei de la recollida de brossa. El consistori, tot i respectar el dret de vaga, demana l'estricte compliment dels serveis mínims.

L'Ajuntament afirma que no entra en els 'problemes interns de l'empresa' però, alhora, reclama una ràpida solució del conflicte laboral per tal de minimitzar els perjudici als ciutadans.
La regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha lamentat que el conflicte laboral que es viu a l'empresa TMA-Grup Sánchez afecti els ciutadans:

Cristina Paraira

És un conflicte laboral intren d'una empresa. El que ens preocupa és que afecti els ciutadans.


Paraira ha demanat també el compliment íntegre dels serveis mínims. En aquest sentit l'Ajuntament vetllarà perquè la recollida de la brossa orgànica es faci diàriament als centres d'ensenyament, els mercats i els hospitals. En la resta de casos, la recollida es farà cada 72 hores:

Cristina Paraira

Estarem molt pendents que es compleixin els serveis mínims per afectar al mínim els ciutadans.


Sobre les declaracions del delegat sindical dels treballadors que l'Ajuntament té un deute contret amb l'empresa, la regidora de Serveis Urbans ha negat taxativament que hi hagi cap mena de conflicte pendent amb TMA.

Cristina Paraira

No tenim cap mena de deute. No tenim cap conflicte pendent.


D'altra banda, l'Ajuntament fa una crida als ciutadans per tal respondre amb civisme davant d'aquesta aftuació. Es recomana utilitzar correctament els contenidors de brossa i no treure al acrrer allò que no sigui imprescindible del tot.
La recollida inorgànica, vidre i paper es farà cada 72 hores i a Valldoreix s'hauran de deixar les bosses al carrer els dies 11 i 15.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.