Banc Sabadell culmina la integració de Banco Gallego i Lloyds Banking Group


  • Comparteix:

Banc Sabadell té seu a Sant Cugat

Banc Sabadell té seu a Sant Cugat

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha completat aquest cap de setmana la integració de Lloyds Banking Group Espanya i Banco Gallego. L'entitat bancària ha unificat els sistemes operatius i tecnològics i ha dut a terme el canvi de marca d'ambdues entitats.

De les 28 oficines que Lloyds Banking Group tenia a l'Estat espanyol, set passen a operar amb la marca SabadellSolbank i la resta amb altres marques del banc. Amb la integració de Lloyds Banking Group Espanya, Banc Sabadell incrementa un 26% el seu volum de negoci i un 15% el número de clients estrangers no residents al banc. L'acord entre Banc Sabadell i Lloyds Banking Group es va signar el 8 de juliol de l'any passat per un valor de 84 milions d'euros.

A més, Banc Sabadell també ha culminat la integració de Banco Gallego, que va començar l'octubre de l'any passat. Amb aquesta operació, Banc Sabadell incrementa un 7% la quota d'oficines a Galícia. Sota el nom SabadellGallego, aquestes oficines s'han integrat a la plataforma tecnològica del grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.