Banc Sabadell ven a un inversor britànic un complex d'oficines de Madrid


  • Comparteix:

Edifici de l'avinguda d'Amèrica de Madrid / Foto: Banc Sabadell

Edifici de l'avinguda d'Amèrica de Madrid / Foto: Banc Sabadell

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha tancat amb la companyia britànica London & Regional Properties la venda del complex d'oficines del Parc Empresarial de l'avinguda d'Amèrica de Madrid. Es tracta d'un dels immobles comercials més grans de Madrid i l'operació està valorada en 117 milions d'euros.

Aquesta venda s'emmarca dins l'estratègia de l'entitat financera de posar en valor els actius de la seva cartera immobiliària. El 2013 es van formalitzar dins aquesta estratègia diferents operacions per un valor global de 187 milions d'euros.

L'operació amb l'inversor internacional inclou la subrogació del contracte de lloguer amb Vodafone, formalitzat a través de Solvia l'any passat. Aquest complex d'oficines va ser construït per Solvia sobre un solar que va pertànyer a la immobiliària Reyal Urbis i que va cedir a Banc Sabadell com a part d'una negociació destinada a reduir el seu deute. Compta amb un total de cinc edificis de set plantes d'alçada, distribuïts al voltant d'un gran pati central, amb un total de 50.600 metres quadrats d'oficines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.