System Action obre botiga a Sant Cugat


  • Comparteix:

Botiga System Action al carrer de Santa Maria

Botiga System Action al carrer de Santa Maria

La cadena de moda System Action obrirà una botiga a Sant Cugat a principis de maig. El nou local estarà ubicat al carrer de Santa Maria, número 14. L'empresa inverteix 90.000 euros en aquest espai.

Amb aquesta botiga, la companyia de moda barcelonina té 16 espais de venda a Catalunya i una a Saragossa. Destaquen sobretot les de Portaferrissa i Portal de l'Àngel a Barcelona. En un futur, l'empresa vol expandir el seu mercat a Madrid i al sud de França.

La marca està dirigida a dones d'entre 20 i 50 anys i se situa en un punt intermig entre les grans firmes i les cadenes 'low cost'. La fabricació de la roba es fa a Barcelona.

System Action es va fundar l'any 1986 de la mà d'Enric Omenat, encara al capdavant, i d'un altre soci particular. Al 2013 va tancar amb una facturació d'uns nou milions d'euros i preveu augmentar-la un 10% aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.