Obertes les inscripcions a la 4a edició del programa Yuzz a Sant Cugat


Temes relacionats

L'aplicació per a mòbil Phobious, guanyadora del premi Yuzz Sant Cugat ( 3/jul/13)

Sant Cugat referma l'aposta amb el programa Yuzz i el talent dels joves ( 3/oct/12)

Silicon Valley: viatge al bressol de l'emprenedoria tecnològica (24/ago/12)


  • Comparteix:

Participants al Yuzz de l'any passat / Foto: Localpres

Participants al Yuzz de l'any passat / Foto: Localpres

Sant Cugat serà, per quart any consecutiu, una de les ciutats de l'Estat espanyol que acollirà el concurs Yuzz per a joves emprenedors. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes al web Yuzz.org fins al 23 d'abril.

El programa Yuzz està impulsat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i té una de les seves seus a Sant Cugat. Es tracta d'un concurs adreçat a joves de 18 a 31 anys que vulguin desenvolupar un projecte empresarial amb base tecnològica.

Els participants rebran formació i assessorament durant set mesos, des de maig fins novembre, i se'ls cedirà un espai dins del Sant Cugat Trade Center perquè puguin treballar per fer realitat el seu projecte. El centre de Sant Cugat seleccionarà un màxim de 20 projectes perquè puguin participar-hi.

Tots els participants al Yuzz d'arreu de l'Estat optaran a tres premis econòmics - en total, sumen 60.000 euros - que es destinaran a posar en marxa els projectes empresarials guanyadors. El responsable del millor projecte Yuzz a àmbit santcugatenc guanyarà un viatge a Silicon Valley, als Estats Units, per conèixer el bressol de la innovació tecnològica i una estada gratuïta d'un any a EsadeCreàpolis per poder desenvolupar el seu projecte. El finalista del Yuzz Sant Cugat també guanyarà una estada d'un any al Trade Center i el tercer classificat, una estada d'un any en un centre d'emprenedoria santcugatenc encara per concretar.

Des de la seva creació, el programa ha ajudat a constituir 400 empreses tecnològiques i només en la darrera edició van participar-hi 600 joves arreu de l'Estat. Enguany per primera vegada aquest programa està organitzat pel CISE amb el suport del Banco Santander.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.