L'economia verda, al Santcugatribuna amb la comissària europea d'Acció per al Clima


Temes relacionats

Antonio González-Barros reivindica la necessitat de trencar paradigmes (19/jul/13)

Antoni Abad anima les empreses petites a fusionar-se per ser més innovadores i optar a la internacionalització (22/mai/12)


  • Comparteix:

Connie Hedergard és la ponent / Foto: Unió Euopea

Connie Hedergard és la ponent / Foto: Unió Euopea

La comissària europea d'Acció per al Clima, Connie Hedegaard, participarà al fòrum Santcugatribuna que se celebra aquest divendres, a tres quarts d'una del migdia a Qgat Hotel. Hedergaard parlarà de les oportunitats que ofereix l'anomenada economia verda davant de 300 persones del món empresarial i econòmic de la comarca.

La comissària, membre del Partit Popular Conservador de Dinamarca, té estudis en literatura i història i ha estat parlamentària al seu país entre el 1984 i el 1990. Després va exercir com a periodista fins que, l'any 2004, va ser nomenada ministra de Medi Ambient. Entre 2005 i 2007 va ocupar el càrrec de ministra de Cooperació Nórdica i, finalment, entre 2007 i 2009 ha ocupat les carteres de Clima i Energia.

Al 2009, va presidir la Conferència sobre el Canvi Climàtic de les Nacions Unides. Des del 2010 ostenta el càrrec de comissària com a membre de la Comissió Barroso.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.