Sant Cugat Comerç porta la 4a edició de 'Diàlegs de Comerç' a la ciutat


Temes relacionats

Sant Cugat comerç reunirà les pimes de la ciutat en una trobada ( 2/mai/12)

Potenciar el comerç urbà i introduir Internet en el seu dia a dia, claus dels 'Diàlegs de Comerç' ( 5/oct/11)

'Diàlegs de Comerç' pretén potenciar la cohesió entre comerciants i consistori ( 8/nov/10)


  • Comparteix:

Patricia Ramírez, a l'esquerra, i Montserrat Peñarroya / Foto: StC

Patricia Ramírez, a l'esquerra, i Montserrat Peñarroya / Foto: StC

Sant Cugat Comerç (StC) organitza el 28 d'abril la 4a edició del cicle de conferències 'Diàlegs de Comerç'. La trobada d'enguany, que se celebrarà a l'Hotel Sant Cugat, oferirà conferencies de la psicòloga Patricia Ramírez i la directora de l'Institut Internacional de Recerca de la Societat de la Informació i el Coneixement (3iSIC), Montserrat Peñarroya.

En la seva xerrada, la psicòloga esportiva d'alt rendiment Patricia Ramírez parlarà sobre l'actitud que ha de tenir un comerciant a l'hora de vendre. Ramírez ha treballat a equips de futbol com el RCD Mallorca i el Real Betis i ha assistit a diferents atletes, nadadors i ciclistes. També és l'autora dels llibres 'Entrénate para la vida' i 'Autoayúdate'.

L'altra conferència anirà a càrrec de la directora de l'Institut Internacional de Recerca de la Societat de la Informació i el Coneixement, Montserrat Peñarroya, que reflexionarà sobre com els canvis tecnològics afecten el comerç i com se'ls ha de respondre.

La jornada començarà a tres quarts de dues del migdia i acabarà a tres quarts de cinc de la tarda. La ponència de Ramírez tindrà lloc a les dues, mentre que la de Peñarroya començarà a dos quarts de quatre de la tarda. Per assistir-hi s'ha de confirmar l'assistència al correu electrònic dialegs@santcugatcomerc.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.