Telefonica adquireix l'empresa eyeOS i manté la seva la plantilla


Temes relacionats

EyeOS acorda desenvolupar tecnologies conjuntament amb Telefónica (18/set/13)

Pau Garcia-Milà: 'Hem de veure la crisi com un escenari per fer coses noves' (15/oct/12)

Pau Garcia-Milà: 'Hem de veure la crisi com un escenari per fer coses noves' ( 9/oct/12)


  • Comparteix:

L'empresa eyeOS està creada pel valldoreixenc Pau Garcia-Milà

L'empresa eyeOS està creada pel valldoreixenc Pau Garcia-Milà

Telefonica ha adquirit la companyia eyeOS, fundada pel valldoreixenc Pau Garcia-Milà, amb l'objectiu de reforçar el seu posicionament en la virtualització d'escriptoris per a pimes i l'administració pública. Fundada al 2006, l'empresa mantindrà la seu a Barcelona i els seus 15 treballadors. El seu cofundador, Pau Garcia-Milà, seguirà vinculat a la companyia de forma externa.

La tecnologia desenvolupada per eyeOS permet desenvolupar un entorn escriptori web de codi obert. El seu cofundador, Pau Garcia-Milà, ha qualificat de 'molt bona notícia' l'acord amb Telefònica perquè permetrà a l'empresa 'no només consolidar i ampliar la seva proposta tecnològica sinó també internacionalitzar-la encara més aprofitant la xarxa mundial de Telefònica'. El director d'innovació de producte a Telefonica i president i conseller delegat de Telefonica R+D, David del Val, ha destacat que la integració d'eyeOS a la multinacional servirà per 'cobrir millor les necessitats de segments tan importants com el de l'Administració Pública i la petita i mitjana empresa amb una proposta escalable i rendible'.

Les dues empreses col·laboren des del 2010 amb l'objectiu de Telefònica d'incrementar la seva oferta de serveis al núvol a través de dispositius mòbils. L'acord per tancar l'operació, de la qual es desconeix la xifra final, ha estat anunciat aquest dimarts conjuntament per Telefonica i eyeOS a través d'un comunicat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.