Nou impuls de la promoció turística de Sant Cugat a l'estranger


Temes relacionats

El Museu porta la seva oferta familiar al Saló de Turisme de Catalunya ( 4/abr/14)

FGC acostarà els seus usuaris a l'oferta turística de Sant Cugat ( 4/abr/14)


  • Comparteix:

Nou impuls a la promoció turística de Sant Cugat / Foto: Hemav

Nou impuls a la promoció turística de Sant Cugat / Foto: Hemav

Sant Cugat busca atreure el turisme internacional a la ciutat. És per això que l'Ajuntament ha donat a conèixer la seva oferta cultural i singular entre els directors dels Centres de Promoció Turística de la Generalitat a l'estranger.

La ciutat ha rebut aquesta setmana la visita de 12 responsables d'aquests centres, que han pogut visitar diferents espais característics com el Mercantic, el Centre d'Alt Rendiment i el Monestir.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu és promocionar a través d'aquests centres l'oferta de Sant Cugat.

Mercè Conesa

La nostra idea és, a través d'aquests centres de promoció, situar Sant Cugat com un eix turístic diferent, amb una identitat pròpia, que ha de portar beneficis econòmics a la ciutat.


La intenció es poder donar a conèixer l'oferta turística i cultural de Sant Cugat a Alemanya, França, el Regne Unit, Àsia, Rússia, el Brasil, els Estats Units, Portugal i Israel.

La visita, organitzada per la Diputació de Barcelona per presentar les novetats de la demarcació, coincidit el Saló Internacional de Turisme de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.