Sant Cugat acollirà a Esade un curs de lideratge bambú


  • Comparteix:

Captura de la web de la NEEC / Foto: NEEC

Captura de la web de la NEEC / Foto: NEEC

L'associació Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya (NEEC), ubicada a Sant Cugat, organitza un curs de lideratge 'bambú' del 7 al 28 de maig impartit exclusivament per dones. Seran quatre sessions de quatre hores cadascuna on es treballarà la cooperació, l'empatia, les relacions interpersonals i l'efectivitat productiva. Segons l'associació, el lideratge 'bambú' és la imatge del lideratge des de la saviesa femenina.

Les jornades estan dirigides a persones que vulguin millorar les seves actituds i habilitats en l'àmbit del lideratge empresarial. La proposta busca potenciar algunes característiques que s'associen al bambú i d'aquí el nom del concepte, com ha explicat la directora del curs, Juna Albert, en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons - Matins en Xarxa'.

Juna Albert

El bambú és una planta que simbolitza la solidesa i fermesa però també la flexibilitat. És capaç de créixer fins a cinc metres rectes però, si és necessari, creix de costat. Això és el que necessitem.


Les sessions seran impartides per les expertes en coaching Teresa Baró, Francesca Gabetti i la mateixa Juna Albert.

Les trobades, de quatre hores de durada, tindran lloc els dimecres entre el 7 i el 28 del mes vinent a EsadeCreapolis, seu de la NEEC. Hi haurà sessions matinals, de deu del matí a dues del migdia, i també a la tarda de sis a deu del vespre. La inscripció té un preu de 200 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.