Banc Sabadell guanya 81 milions d'euros el primer trimestre de l'any


Temes relacionats

Banc Sabadell ven a un inversor britànic un complex d'oficines de Madrid (22/mar/14)

Banc Sabadell culmina la integració de Banco Gallego i Lloyds Banking Group (16/mar/14)

Banc Sabadell respondrà les peticions de crèdit empresarial en set dies (25/feb/14)

Banc Sabadell preveu un benefici net de 1.000 milions d'euros per al 2016 (12/feb/14)


  • Comparteix:

Banc Sabadell té seu a Sant Cugat / Foto: Banc Sabadell

Banc Sabadell té seu a Sant Cugat / Foto: Banc Sabadell

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha guanyat 81 milions d'euros el primer trimestre del 2014, prop del 60% més que fa un any. Per primera vegada des de l'inici de la crisi, l'entitat ha registrat una reducció de la taxa de morositat i ha millorat el marge d'interessos.

Aquests resultats s'han obtingut després que el banc destinés 1.096,5 milions a dotacions per insolvències i noves provisions sobre la cartera de valors i immobles, on s'inclouen 811 milions obtinguts per operacions financeres no recurrents. En el tancament del primer trimestre, el Banc Sabadell manté 'un elevat nivell de solvència amb fons propis' que creixen un 13% en termes anuals i sumen 10.185,9 milions d'euros.

La taxa de morositat del primer trimestre s'ha situat en el 13,6% sense incloure els actius afectats per l'Esquema de Protecció d'Actius del Banc CAM, fet que suposa una disminució de sis punts bàsics amb relació al setembre. Pel que fa als actius immobiliaris, en el primer trimestre s'han venut 3.271 habitatges de la cartera d'immobles de l'entitat, un 13% més que el primer trimestre del 2013. En aquest àmbit, Banc Sabadell ha ingressat 657 milions d'euros, un 42% més.

Durant el primer trimestre d'aquest any s'han consolidat les integracions de Lloyds Banking Group España i el Banc Gallec. Amb la integració de Lloyds, el SabadellSolbank, la marca de Banc Sabadell especialitzada en clients estrangers no residents, incrementa un 26% la seva cartera de negoci arribant fins els 7.300 milions i els 400.000 clients, un 15% més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.