Empresaris santcugatencs i catalans refermen l'aposta pel dret a decidir


  • Comparteix:

Representants de cambres, patronals i entitats empresarials, al Far de Sant Sebastià / Foto: ACN

Representants de cambres, patronals i entitats empresarials, al Far de Sant Sebastià / Foto: ACN

Entitats econòmiques catalanes -entre elles Sant Cugat Empresarial, la patronal Cecot, la Cambra de Terrassa i Pimec- s'han mobilitzat aquest dijous al matí a favor del dret a decidir. Ho han fet a Llafranc, on han signat un text batejat com el 'Manifest del Far'.

L'empresariat català ha volgut donar una imatge d'unitat i ha subscrit un manifest -batejat com a 'Manifest del far'- en favor de la consulta. El text, que beu d'un acord anterior pres pels empresaris gironins, dóna 'suport incondicional' al dret a decidir i recull el compromís de 'respectar i fer costat' a la decisió que prengui el poble de Catalunya.

Representants de les 13 cambres catalanes i del consell de cambres així com de patronals i entitats empresarials han signat l'acord. En total, 28 representants de l'empresariat català que han denunciat 'el maltractament' de l'Estat espanyol i la 'manca de diàleg'. El president del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, també ha assistit a l'acte.

'Manifest: Els empresaris, amb el Parlament i el dret a decidir del poble de Catalunya

1.- Total adhesió al Pacte Nacional pel Dret a Decidir i el seu suport incondicional al procés endegat pel Parlament, avalat per una àmplia majoria dels seus diputats, que ha de permetre que els ciutadans puguin, lliurement i democràticament, expressar la seva voluntat sobre el futur del país.

2.- Compromís de respectar i fer costat a la decisió que prengui el poble de Catalunya sigui quina sigui.

3.- Voluntat d'adaptar l'actuació de les empreses a aquesta voluntat, de manera que puguin continuar contribuint al progrés i al benestar de la societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.