'Via Empresa' rep el premi Millor Nova Publicació 2013


  • Comparteix:

Web de Via Empresa

Web de Via Empresa

La publicació 'Via Empresa', editada pel grup santcugatenc Premsa Local, ha estat guardonada amb el premi Millor Nova Publicació 2013, atorgat per l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), l'Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) i l'Associació de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals (AMIC). El guardó s'ha lliurat en el marc de la Nit de les revistes i la Premsa en català, que s'ha celebrat aquest dimecres a Barcelona.

El diari empresarial de Catalunya editat des de Sant Cugat ha rebut el reconeixement per l''encert en proporcionar un espai de comunicació amb informació funcional i contribuir a dinamitzar el teixit productiu i empresarial de Catalunya'.

La directora de 'Via Empresa', Laia Corbella, ha estat l'encarregada de recollir el premi, que arriba un any després de l'obertura del portal web.

Durant l'acte també s'ha distingit a les revistes 'Vallesos', 'SomGarrigues', 'Butxaca' i 'Auriga'.

La Nit de les Revistes
Aquesta és la primera vegada que les tres entitats (APPEC, ACPC i AMIC) -que agrupen 500 mitjans- organitzen conjuntament aquesta trobada anual i, per aquest motiu, s'ha fet en el marc de la signatura de l'acta fundacional de la Federació d'Associacions d'Editors.

L'objectiu de la nova entitat serà contribuir amb la feina conjunta de donar resposta als reptes de futur immediat dels editors, actuar com a patronal del sector i defensar i donar visibilitat a la realitat del col·lectiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.