Sant Cugat revalida la seva presència a la Setmana de la Internacionalització


Temes relacionats

Cinc empreses de la ciutat participen a la Setmana de la Internacionalització ( 7/oct/13)


  • Comparteix:

La Setmana de la Internacionalització arriba a la 21a edició / Foto: Gencat.cat

La Setmana de la Internacionalització arriba a la 21a edició / Foto: Gencat.cat

26 empreses santcugatenques participen en la 21a edició de la Setmana de la Internacionalització d'ACCIÓ, 21 més que en la darrera edició. L'esdeveniment, que arrenca aquest dilluns al World Trade Center de Barcelona, organitza diversos seminaris on els participants podran aprendre claus per donar el salt al mercat estranger i també tindran l'oportunitat d'establir contactes.

La sessió inaugural donarà el tret de sortida a dos quarts d'una del migdia i comptarà amb la intervenció de l'economista Germà Bel, que protagonitzarà la xerrada 'Factors estimulants de la internacionalització de l'economia catalana'. Bel farà un repàs sobre les principals vies per incrementar la presència internacional, obrir nous mercats, optar a licitacions a l'estranger i operar des de l'exterior.

Organitzades per ACCIÓ, l'agència per la competitivitat de l'empresa de la Generalitat, les jornades ofereixen diferents seminaris on els participants podran aprendre les oportunitats empresarials que ofereixen països com la Xina, Israel, Alemanya, Austràlia, el Perú i molts altres del continent africà.

La Setmana de la Internacionalització també ofereix l'oportunitat d'entrevistar-se de manera personalitzada amb experts que valoraran el projecte d'internacionalització empresarial de l'interessat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.