El 3r Pla d'Ocupació de l'Ajuntament dóna feina des d'avui a 22 santcugatencs


  • Comparteix:

Moment de la rebuda per part de l'alcaldessa, Mercè Conesa / Foto: Premsa Sant Cugat

Moment de la rebuda per part de l'alcaldessa, Mercè Conesa / Foto: Premsa Sant Cugat

22 santcugatencs contractats a través del 3r Pla d'Ocupació s'han incorporat aquest dilluns a l'Ajuntament durant sis mesos. Les persones contractades tenien, fins ara, una situació d'atur de llarga durada i havien exhaurit totes les prestacions per desocupació. L'objectiu d'aquest pla és intentar pal·liar la situació de complexitat que viuen algunes famílies i millorar les possibilitats d'inserció laboral posterior dels que hi participin.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, els ha rebut en un acte on ha remarcat que 'és molt important poder fer Plans d'Ocupació ja que permet a l'Ajuntament poder treballar amb gent que pot oferir nous punts de vista i noves perspectives a l'hora de treballar al consistori'.

Perfils laborals dels 22 contractats

- Sis peons d'obres públiques/jardineria/mobilitat.

- Un oficial de 1a de diferents oficis.

- Sis auxiliars administratius.

- Nou perfils tècnics (de nivell mig i superior).

Un Pla d'Ocupació amb 52 persones contractades

El Pla d'Ocupació s'ha dividit enguany en dues parts: aquest mes de maig han començat a treballar aquest primer grup de persones i a partir de novembre s'incorporaran 30 treballadors més. El procés per contractar el segon grup de persones tindrà lloc als mesos de setembre-octubre.

En total s'haurà contractat 52 santcugatencs, un 24% més que la darrera edició (quan es van contractar 42 persones). Aquest pla està dotat amb 437.000 euros, un 45% més que l'any passat, quan el pressupost va ser de 300.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.