Egarsat premia empreses i entitats per la seva tasca en prevenció de riscos


  • Comparteix:

Alguns del mutualistes d'Egarsat premiats / Font: Egarsat

Alguns del mutualistes d'Egarsat premiats / Font: Egarsat

La mútua Egarsat, amb seu a Sant Cugat, ha distingit aquest dilluns 26 empreses i associacions del municipi que no van patir cap accident de treball durant el 2013. Egarsat ha destacat els resultats d'aquestes empreses i les ha esperonat a continuar en aquesta línia amb l'objectiu de millorar la seva competitivitat.

La mútua ha premiat 26 mutualistes locals amb un acte de reconeixement on ha destacat la importància de la prevenció de riscos laborals. Segons Egarsat, aquesta prevenció és essencial a l'hora de garantir la competitivitat de les empreses.

La cap de prevenció d'Egarsat, Raquel Sellarès, ha dit que cal veure la disminució de la sinistralitat i l'absentisme com una oportunitat on tothom guanya. Els treballadors per raons 'òbvies' i les empreses perquè els obre les portes a ser més competitives i a tenir treballadors més compromesos. Per tot això, la mútua considera molt important que cap accident de treball sigui tractat com un fet 'acceptable'.

Segons dades de la mútua, durant l'any passat es van produir 3,1 accidents de treball amb baixa per jornada laboral per cada 100 treballadors. Els professionals amb més accidentalitat van ser els peons de les industries manufactureres, els cambrers, els cuiners, el personal de neteja d'oficines i hotels i els auxiliars d'infermeria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.