El PSC demana promoure la participació en les properes eleccions europees


  • Comparteix:

Gausa, en una imatge d'arxiu

Gausa, en una imatge d'arxiu

El PSC demanarà en un moció del proper ple difondre la importància de les eleccions europees del 7 de juny entre la població. Els socialistes proposen diverses iniciatives perquè els santcugatencs coneguin les propostes dels partits per a aquests comicis.

El portaveu socialista, Salvador Gausa, proposa tres iniciatives. En primer lloc, la creació d'espais en els mitjans de comunicació que difonguin els diferents projectes polítics. En segon, la creació d'espais de debat a càrrec d'entitats i associacions amb el suport de l'Ajuntament. I per últim, aprofitar el 9 de maig, Dia d'Europa, per difondre el missatge europeu i la seva pluralitat d'accions.

Gausa explica la importància que els santcugatencs coneguin les diferents propostes perquè votin en les eleccions europees del 7 de juny.

Salvador Gausa

És important que se sàpiguen els diferents models per Europa. El PSC en defensarà un però n'hi haurà d'altres i val la pena contrastar-los.




Gausa proposa la superació de participació de les eleccions europees de fa cinc anys, on va votar un 45% dels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.