Romeva (ICV): 'El lema és clar. La política de dretes és la causa de l'actual crisi'


  • Comparteix:

Romeva, a la dreta, en la presentació de la campanya

Romeva, a la dreta, en la presentació de la campanya

'Crisi de dretes, solucions d'esquerres' és lema de la candidatura d'ICV-EUiA a les eleccions europees, una llista encapçalada pel santcugatenc Raül Romeva. Segons el polític, el principal missatge de la campanya serà que el model econòmic i social de la 'dreta' ha estat el causant de la crisi econòmica actual.

Romeva atribueix a Silvio Berlusconi, Nicolas Sarkozy, José María Aznar, José Manuel Durão Barroso o George Bush bona part de la dimensió de la crisi actual.

En declaracions a Cugat.cat, Romeva ha assegurat que el lema escollit per la formació serveix per denunciar que les polítiques liberals són la causa de l'actual recessió econòmica.

Raül Romeva

El lema és molt clar. Hi ha qui intenta confondre i pretendre que la crisi és un càstig diví. Però les polítiques de dretes, la desregulació, la manca de control financera són la causa de la crisi.




El pressupost de la campanya electoral és de 300.0000 euros. En concret, s'han fet 1.000 pancartes, 1.000 banderoles, 15.000 díptics i 375 anuncis en metros i autobusos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.