Visita del candidat de les JERC a les eleccions europees


  • Comparteix:

Armengou (esquerra) i Picornell, a l'estand de les JERC

Armengou (esquerra) i Picornell, a l'estand de les JERC

El candidat de les JERC a les eleccions europees, Arseni Armengou, ha visitat aquest cap de setmana Sant Cugat per explicar les propostes en matèria de joventut de la candidatura de la qual forma part ERC. Segons Armengou, cal que a Europa es duguin a terme polítiques de protecció social per als col·lectius més perjudicats per la crisi econòmica com el jovent.

El candidat també ha fet una crida a la participació ja que, segons el membre de les JERC, són unes eleccions de 'vital importància' on Catalunya es juga molt. En aquest sentit, Armengou ha recordat que al Parlament europeu s'hi decideixen polítiques que incideixen en el dia a dia de la ciutadania.

Com a punt final de la visita, Armengou i el portaveu local de les JERC, Bernat Picornell, han escenificat la construcció d’Europa que vol ERC amb un mapa europeu en forma de trencaclosques elaborat pels nens que s'han acostat a la parada republicana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.