Normalitat en l'inici de la jornada electoral a Sant Cugat


  • Comparteix:

Tots els col·legis electorals de la ciutat han obert amb normalitat a les nou del matí. L'inici de la jornada electoral només ha registrat dues incidències menors, una pancarta reivindicativa al CEIP Pins del Vallès i una pintada al casal de Mira-sol, que no han impedit la constitució de cap mesa electoral. Així ho ha confirmat a Cugat.cat el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, que ha parlat de tranquil·litat en l'obertura dels col·legis electorals.

Els col·legis electorals han obert aquest matí amb total normalitat. El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, ha explicat a Cugat.cat que només s'han detectat dos incidents menors.

Joan Recasens

Una pancarta reivindicant un tema no vinculat a les eleccions i una pintada al casal de Mira-sol són les dues úniques inicidències. A més, de la desorientació dels tres canvis de col·legi electoral.


Les dues accions no tenen vinculació directa amb les eleccions europees. La pancarta del CEIP Pins del Vallès criticava la Llei d'Educació de Catalunya, mentre que la pintada al casal de Mira-sol era de contingut independentista.

El canvi d'ubicació de tres col·legis electorals ha desorientat a primera hora alguns dels votants, que voten per primera vegada a l'IES Arnau Cadell de Valldoreix, al Centre Cívic de la plaça d'en Coll i al número 18 del carrer Vallès.

En total, 53.000 santcugatencs estan cridats a les urnes. Les primeres dades de participació a la nostra ciutat es coneixeran a les dues del migdia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.