Els polítics locals coincideixen en la importància d'aquestes eleccions


  • Comparteix:

Els polítics santcugatencs han votat als seus respectius col·legis electorals durant el matí d'aquest diumenge. Tots ells lamenten la baixa participació que han tingut aquests comicis i han remarcat la importància de votar per elegir els representants al Parlament Europeu.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha votat al migdia al CEIP Joan Maragall i espera que Sant Cugat es mantingui com una de les ciutats amb major participació ciutadana.

Ferran Villaseñor

Tant de bo Sant Cugat torni a sortir al rànquing de les ciutats que més votem. Votin el que votin, és important que la ciutadania vagi a les urnes.









A l'Escola d'Arquitectura ha votat el co-president de CiU, Ramon Bonastre, que s'ha mostrat molt preocupat per les baixes xifres de participació que estan tenint els comicis europeus.

Ramon Bonastre

No hi ha la mobilització que esperàvem. Els índexs de participació no superen el 10%. Demanem a la gent que vagi a votar en favor de la democràcia perquè ens hi juguem molt.


Des d'ERC, el president, Andreu Freixes, s'ha mostrat més optimista assegurant que la participació a les eleccions europees serà més alta que la mitjana catalana. Freixes ha votat a la Casa de Cultura, on ha remarcat la importància dels catalans d'estar representats a Europa.

Andreu Freixes

Animo a tots els ciutadans a votar perquè són unes eleccions importants per Sant Cugat i per tots els catalans perquè és la nostra oportunitat de tenir veu directa a Europa i no la podem desaprofitar.


L'únic santcugatenc que aspira a ser reelegit eurodiputat, el candidat d'ICV-EUA Raül Romeva, ha votat a mig matí al Casal Cultural de Mira-sol envoltat d'una gran expectació mediàtica. Romeva augura que els santcugatencs participaran de forma activa als comicis.

Raül Romeva

Espero que la gent vegi aquests comicis, ja no com un deure, sinó com un dret per a poder construir aquesta Europa que tots volem.


La política santcugatenca més matinera ha estat la presidenta del PP, Berta Rodríguez, que ha votat al Casal de Cultura de Valldoreix. Rodríguez ha animat als santcugatencs a tornar-se a situar entre les ciutats amb una major participació i ha remarcat que els ciutadans que no voten no estan legitimats per criticar la tasca feta des de les institucions polítiques.

Berta Rodríguez

Sobretot que la gent voti a qui hagi de votar, que voti amb consciència, però sobretot que vingui a votar, perquè després no poden criticar.


A partir de les deu es coneixeran els primers resultats electorals.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.