La participació a les dues és d'un 20,81%, mig punt per sota del 2004


  • Comparteix:

Una votant al CEIP Joan Maragall

Una votant al CEIP Joan Maragall

Un total de 10.945 santcugatencs han votat fins a les dues de la tarda a les eleccions al Parlament Europeu, un 20,81% del cens electoral. La participació s'ha reduït mig punt respecte als comicis europeus de 2004 a la mateixa hora. Tot i així, la ciutat se situa un punt i mig per sobre de la mitjana catalana, que ha arribat al 19,34%.

Fa cinc anys, el 21,31% del cens electoral va dipositar el seu vot a les urnes fins a les dues de la tarda. En aquesta ocasió, ho ha fet el 20,81%, mig punt menys que en 2004. Aquells comicis van acabar amb l'abstenció més alta de totes les registrades en els processos electorals a Sant Cugat des de la recuperació de la democràcia.

La participació a l'entorn de Sant Cugat ha estat molt similar a la del nostre municipi. En el cas de Cerdanyola, la participació ha arribat al 19,89%, mentre que a Rubí ha estat del 16,80%.

La tendència catalana se situa gairebé un punt i mig per sota que la santcugatenca , amb una mitjana de 19,34%. Al conjunt de l'Estat espanyol la participació ha estat més de tres punts per sobre, amb un 24,11%

L'abstenció a Sant Cugat a les eleccions al Parlament Europeu de 2004 va acabar situant-se en el 55%.

Els santcugatencs que encara no hagin exercit el seu dret a vot tenen temps fins a les vuit del vespre. Està previst que es comencin a donar els primers resultats a partir de les deu del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.