Els santcugatencs que concorren aquest 10-N

Són 13 els santcugatencs que opten a un escó


Temes relacionats

Consulta el col·legi on pots votar aquest 10-N (10/nov/19)

Gairebé 62.000 santcugatencs tenen una cita amb les urnes (10/nov/19)

Cugat Mèdia segueix la jornada electoral minut a minut ( 8/nov/19)


  • Comparteix:

En total són 13 santcugatencs / Foto: Cugat Mèdia

En total són 13 santcugatencs / Foto: Cugat Mèdia

Un total de 13 santcugatencs concorren a les eleccions espanyoles d'aquest diumenge. La majoria de partits han optat per repetir les llistes dels darrers comicis amb petits canvis en algun cas. El més significatiu és el cas de Raül Romeva, que no es podrà presentar per ERC a les llistes del Senat arran de la sentència del Tribunal Suprem. La gran novetat és la incorporació de la CUP-PR, que per primera vegada es presenta a unes eleccions generals i ho fa amb els santcugatencs Ignasi Bea i Núria Gibert, de número 11 i 31 respectivament. A més, Alfredo Bergua puja una posició a la llista del PP, fins al vuit, i Ignacio Rigau s'incorpora com a 11. Vox aporta dos noms santcugatencs nous, Felicidad Morera i Nerea Andrés.

Santcugatencs a les eleccions espanyoles

Pilar Gibert (ERC-Sobiranistes)

Pilar Gibert (ERC-Sobiranistes)

Suplent número 9 per Barcelona a les llistes de la coalició al Congrés.


David Miralles (JxCAT-Junts)

David Miralles (JxCAT-Junts)

Número 25 per Barcelona a les llistes de la plataforma al Congrés. Miralles és membre del comitè executiu del PDeCAT a la ciutat des del 2016.


Josep Lluís Salazar (PSC)

Josep Lluís Salazar (PSC)

Suplent número 5 per Barcelona a les llistes del PSC al Congrés. Salazar és membre de l'executiva de la Federació del PSC Vallès Oest.


José María Espejo-Saavedra Conesa (Cs)

José María Espejo-Saavedra (Cs)

Número 3 per Barcelona a les llistes de la formació taronja al Congrés. Actualment, Espejo-Saavedra és diputat de Cs al Congrés, després de les eleccions del 28 d'abril.


Álvaro Benejam

Álvaro Benejam (PP)

Candidat al Senat. Benejam és president dels populars a la ciutat i també membre de l'executiva nacional del partit a Catalunya.


Alfredo Bergua (PP)

Alfredo Bergua (PP)

Número 8 a les llistes del Partit Popular al Congrés per Barcelona. Bergua és membre de l'executiva de la formació a la ciutat.


Ignacio Rigau (PP)

Ignacio Rigau (PP)

Número 11 a les llistes del Partit Popular al Congrés per Barcelona. Rigau és el president de Noves Generacions (NNGG) del PP a Sant Cugat i coordinador general de l'executiva catalana de l'agrupació.


Felicidad Morera González (Vox)

Felicidad Morera González (VOX)

Número 13 per Barcelona a les llistes del partit al Congrés. Morera entra a la llista de Vox després d'estar a les municipals a Mataró com a número 5 .


Nerea Andrés (VOX)

Nerea Andrés (VOX)

Número 14 per Barcelona a les llistes del partit al Congrés. La santcugatenca va ser la cap de llista del partit a les darreres eleccions municipals i és membre de l'equip jurídic de VOX al Vallès Occidental.


Concepción Dempere (PACMA)

Concepción Dempere (PACMA)

Formarà part de nou a les llistes del partit per Barcelona, però encara no han concretat la seva posició. Dempere ja havia estat candidata del PACMA al Senat a les eleccions generals del 2011 i número 23 a les llistes al Congrés per Barcelona.


Ignasi Bea (CUP-PR)

Ignasi Bea (CUP-PR)

Número 11 per Barcelona a les llistes del partit al Congrés. Bea ha estat regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat dos mandats.


Núria Gibert (CUP-PR)

Núria Gibert (CUP-PR)

Número 31 a les llistes per Barcelona de la CUP-PR. Gibert és la portaveu del partit a la ciutat i membre de l'equip de govern com a tinenta d'alcaldia de Drets Socials i Igualtat.


Josep Maria Clotet (PFyV)

Josep Maria Clotet (PFyV)

El santcugatenc encapçalarà la llista del Família i Vida. Clotet va ser alcaldable per la candidatura local del partit el 2011.


Una altra cara coneguda a les llistes per a les eleccions generals és la de l'exregidor Jordi Farrés, que serà el número 26 a la candidatura per Barcelona de Junts per Catalunya. Actualment Farrés no resideix a Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.