Llanos de Luna creu que el PP és la solució per 'treure Sánchez de la Moncloa i Torra de la Generalitat'

La número 2 del les llistes del Partit Popular per Barcelona ha visitat Sant Cugat


  • Comparteix:

La candidata número 2 a les llistes del Partit Popular (PP) al Congrés per Barcelona, María de los Llanos de Luna, creu que les eleccions espanyoles del 10 de novembre són l''oportunitat per treure' el president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, de la Moncloa, i el president Quim Torra de la Generalitat. Així ho ha explicat Llanos de Luna aquest dissabte durant la seva visita a Sant Cugat en un acte electoral acompanyada pel candidat al Senat i president del PP de Sant Cugat, Álvaro Benejam, i el número 8 a les llistes del PP per Barcelona, Alfredo Bergua, i en què també ha aprofitat per demanar el vot santcugatenc.

El PP de Sant Cugat estrena la seva agenda electoral amb aquesta visita de la número 2 del partit per Barcelona. Llanos de Luna ha explicat a Cugat Mèdia que ha vingut a la ciutat per 'demostrar el seu suport' al candidat al Senat, Álvaro Benejam, a qui ha definit com un 'referent tant de Sant Cugat com del PP de Catalunya'.

La candidata popular assegura que les eleccions del 10-N, malgrat que el PP 'no les volia', són una 'oportunitat única' per 'treure Sánchez de la Moncloa i Torra de la Generalitat'. Llanos de Luna també ha aprofitat per demanar el vot a tota la ciutadania perquè, diu, el PP 'és l'única alternativa constitucionalista que defensa la unitat d'Espanya, la llei, la seguretat i l'ocupació'.

Per la seva banda, Benejam vol que la gent 'torni a confiar en el PP'. Un dels objectius del partit de cara a la nova cita electoral és 'donar resposta a totes les complicacions que té Catalunya avui en dia'. El candidat al Senat ha inclòs Sant Cugat en aquestes 'complicacions' perquè assegura que hi ha un Ajuntament que 'claudica amb els independentistes i els CDR'.

Els populars de Sant Cugat han acompanyat a Llanos de Luna en un passeig pels carrers del centre de la ciutat fins a arribar al Monestir.







María de los Llanos de Luna

Demanar a tota la ciutadania que voti al Partit Popular en aquestes eleccions. Unes eleccions en què tenim una oportunitat única i que, en principi, el PP no volia però que es presenten com una gran oportunitat per treure a Sánchez de la Moncloa i a Torra del Govern de la Generalitat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.