El PSC veu el 10-N com una oportunitat per triar entre 'progrés i bloqueig'

El número 6 dels socialistes per Barcelona, Paco Aranda, ha alertat a Sant Cugat que 'una abstenció pot tenir quatre anys de conseqüències'


  • Comparteix:

El PSC viu els comicis espanyols d'aquest diumenge com una dicotomia on s'enfronten les opcions de 'progrés' i 'bloqueig'. En un acte electoral a Sant Cugat, el número 6 dels socialistes al Congrés per Barcelona, Paco Aranda, ha posat en valor els 15 mesos de govern de Pedro Sánchez i ha alertat que 'una abstenció pot tenir quatre anys de conseqüències', en referència al creixement de Vox que pronostiquen algunes enquestes.

Per a Aranda, el vot 'útil' per al progressisme és el vot socialista. En aquest sentit, ha carregat contra Unides Podem per haver 'bloquejat' un govern d'esquerres 'en quatre ocasions' i ha defensat que el PSC i el PSOE tenen una 'actitud constructiva' per fer possible un executiu 'fort i coherent'.

Dels 15 mesos de govern Sánchez, Aranda ha recordat alguns 'èxits' com la pujada de les pensions o l'exhumació del dictador Franco.

Vot en clau santcugatenca
El primer secretari del PSC, el tinent d'alcaldia Pere Soler, ha ofert una òptica en clau santcugatenca als comicis d'aquest diumenge. Soler defensa que la constitució d'un govern socialista a l'Estat espanyol suposarà 'el desbloqueig dels recursos', com les prestacions del govern per als municipis. El socialista creu que un govern amb Pedro Sánchez al capdavant ajudarà a posar el fil a l'agulla a reivindicacions com la instal·lació de pantalles acústiques a Mas Gener, la construcció de l'intercanviador entre la R8 de Renfe i FGC o la potenciació d'una delegació d'hisenda a Sant Cugat.




Paco Aranda

Decidim entre progrés i bloqueig. Crec que la societat catalana agraïria una etapa de progrés.

Pere Soler

Tenim els recursos bloquejats per no tenir un govern. Quan estigui desbloquejat, tindrem aquests recursos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.