Bargalló (ERC): 'Sánchez és un candidat de la dreta reaccionària, unionista, repressora, cavernícola i antiquada'

El conseller ha visitat Sant Cugat en un acte de campanya on s'ha mostrat confiat en la victòria dels republicans aquest diumenge


  • Comparteix:

ERC afronta les eleccions espanyoles d'aquest diumenge amb la perspectiva de guanyar a Catalunya i d'afavorir una majoria de diputats independentistes al Congrés dels Diputats. Ho ha dit aquest divendres a Sant Cugat el conseller d'Educació, el republicà Josep Bargalló, que també ha carregat contra el PSOE i contra el seu candidat: 'Sánchez és un candidat de la dreta reaccionària, unionista, repressora i antiquada'.

Bargalló ha fet una passejada pels carrers de Sant Cugat amb membres de l'executiva local dels republicans. Ha aprofitat la visita per lamentar que aquesta ha estat una 'campanya bruta que l'Estat ha utilitzat per treure informacions no contrastades'.

Preguntada per si el pacte del tripartit d'esquerres a Sant Cugat (que inclou el PSC) pot perjudicar ERC als comicis, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha reconegut que malgrat les crítiques per part d'un sector de l'independentisme, el cas local referma la voluntat dels republicans de 'generar consensos'. En aquest sentit, Bargalló ha llançat un dard a Junts per Catalunya: 'ERC no ha fet un pacte per treure la possibilitat a un independentista de presidir una institució', en referència al cas de la Diputació de Barcelona, presidida per Núria Marín (PSC) en un pacte amb els postconvergents.




Josep Bargalló

És impossible que ERC doni el sou vot a un candidat de la dreta repressora i unionista com és el senyor Sànchez.

Mireia Ingla

El que ha fet ERC a Sant Cugat és governar per a tothom i contribuir a treballar pels drets i llibertats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.