La participació a Sant Cugat fins a les sis, a prop del 65%

La mitjana local se situa per sobre de Catalunya i Espanya


Temes relacionats

Baixa a Sant Cugat la participació fins a les dues a prop del 41% (10/nov/19)

Es desenvolupa sense incidències la jornada electoral a Sant Cugat (10/nov/19)


  • Comparteix:

Font: Ministeri de l'Interior

Font: Ministeri de l'Interior

La participació registrada a Sant cugat a les sis de la tarda és del 64,33%, quatre punts percentuals per sota de l'assolida a les eleccions espanyoles del 28 d'abril passat. Aleshores, el 68,07% dels santcugatencs censats havien votat. En comparació amb la mitjana catalana, que és del 59,88%, la dada santcugatenca se situa per sobre en quatre punts percentuals més i gairebé vuit punts percentuals més que la mitjana espanyola, que és del 56,88%.

El 28 d'abril es van assolir registres de participació gairebé històrics, amb un creixement de gairebé 12 punts percentuals a Sant Cugat.

La caiguda a Sant Cugat és similar al descens de les votacions a Catalunya i l'Estat espanyol, en tots els casos entorn els tres punts percentuals. La participació a Sant Cugat fins a les sis se situa lleugerament per sobre de municipis veïns com Rubí (58,48%) i Cerdanyola del Vallès (61,77%). A les cocapitals del Vallès Occidental, Terrassa ha registrat 58,37€ i Sabadell 61,73%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.