Ja pots consultar si t'ha tocat ser membre d'una mesa electoral

A Sant Cugat hi haurà enguany 37 col·legis, la xifra més alta en uns comicis a Sant Cugat


  • Comparteix:

Ja es poden consultar els membres de les meses electorals de Sant Cugat per a les eleccions al Parlament del 14 de febrer. Només cal introduir el DNI en aquest enllaç de la web de l'Ajuntament En total, es constituiran 89 meses amb 801 membres elegits per sorteig entre presidents, vocals i suplents. Als comicis, estan cridades a les urnes més de 63.000 persones del municipi, un 2,1% més que a les eleccions espanyoles.

També es pot consultar el cens, el col·legi i la mesa electoral de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. Aquesta informació es pot obtenir a través del web de l'Ajuntament de Sant Cugat, introduint el DNI.



Més col·legis que mai
Sant Cugat ampliarà els col·legis electorals per al 14-F, les eleccions al Parlament de Catalunya, amb l'objectiu de garantir la màxima seguretat per als votants, agilitzar les votacions i evitar aglomeracions, en el context actual de pandèmia. En concret, s'habilitaran dos nous col·legis: el pav 3 de la Rambla del Celler, on està previst que votin 1.200 persones en dues meses provinents del Centre d'Art Maristany; i el Museu del Còmic, amb una mesa del Club Muntanyenc i uns 700 electors.

Els canvis, per tant, afectaran unes 1.900 persones. El nombre total de col·legis serà de 37, la xifra més alta en unes eleccions a Sant Cugat. En canvi, les meses seguiran sent 89.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.