Junts per Catalunya escalfa motors a Sant Cugat per al 14-F amb la intenció de 'fer història'

La candidatura ha engegat una campanya per aconseguir voluntaris, apoderats i donatius


Temes relacionats

En quins casos pots quedar exempt de formar part d'una mesa electoral? (23/gen/21)

Ja pots consultar si t'ha tocat ser membre d'una mesa electoral (22/gen/21)


  • Comparteix:

Els membres de Junts per Sant Cugat, a la plaça de Lluís Millet / Foto: Cugat Mèdia

Els membres de Junts per Sant Cugat, a la plaça de Lluís Millet / Foto: Cugat Mèdia

Junts per Catalunya ha començat a escalfar motors a Sant Cugat per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. Ho ha fet amb un acte aquest dissabte al vespre que dona el tret de sortida a la campanya 'Junts' per aconseguir voluntaris, apoderats i donatius de cara a la campanya electoral. La cita ha comptat amb el santcugatenc Damià Calvet, candidat número 11 a les llistes de Barcelona.

El grup municipal Junts per Sant Cugat s'ha sumat a aquesta iniciativa nacional amb un acte previ a la campanya electoral en el qual s'ha enganxat el primer cartell, a la plaça de Lluís Millet. En declaracions a Cugat Mèdia, Calvet ha fet una crida a la ciutadania perquè "es mobilitzi i ens ajudi a treure el millor resultat possible". El número 11 de la llista ha criticat un "intent continuat del govern de l'Estat i dels partits més lleials a la constitució de portar-nos cap a un 155 electoral" i ha conclòs que Junts per Catalunya vol "deslliurar-se de tot això" i treure un resultat que els permeti "fer un Govern que administri bé la Generalitat" i, sobretot, que porti "cap a la independència".

La portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha assegurat que volen "fer història" des de la ciutat i obtenir "un bon resultat per governar, per la Laura Borràs i pel president Puigdemont". Fortuny ha remarcat que volen mostrar "la força de Junts per Catalunya" a Sant Cugat.

Les eleccions del 14-F arriben
marcades per l'actual situació sanitària, que dificulta emprendre una campanya electoral amb normalitat. Calvet ha recordat que "serà una campanya difícil", però des de Junts per Catalunya "farem tot el possible per explicar les nostres propostes".




Carmela Fortuny

Volem fer història des de Sant Cugat. Volem treure un vol resultat per governar, per a la Laura Borràs i per al president Puigdemont.

Damià Calvet

Volem denunciar l'intent del govern de l'Estat i dels partits més lleials a la constitució de portar-nos cap a un 155 electoral, cap a un nou 21 de desembre de 2017.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.