L'exministra del PP Elvira Rodríguez demana ajudes directes i menys impostos per a les empreses

La també vicesecretària sectorial del PP ha fet campanya a Sant Cugat, on ha visitat la planta de TMA


  • Comparteix:

La campanya electoral ha portat aquest dilluns el PP a la planta santcugatenca de l'empresa TMA-Grup Sánchez. La formació ha convidat l'exministra de Medi Ambient Elvira Rodríguez, que ha demanat ajudes directes per a les empreses i menys impostos. La líder popular també ha abordat les polítiques de residus, les quals, ha dit, cal encarar des de la reducció del consum i, per tant des de la conscienciació ciutadana, però també des del seu tractament.

"Hem de canviar la nostra manera de viure", ha afirmat, la també vicesecretària sectorial del PP, que ha apostat per un tractament intel·ligent que passa per "la valorització, el cicle integral i, finalment, una incineració intel·ligent per generar energia".

En aquest sentit, Rodríguez ha elogiat la tasca d'empreses com TMA-Grup Sánchez i ha lamentat la gestió del govern de la Generalitat de la crisi econòmica derivada de la pandèmia. La solució, passa, ha dit l'exministra, pel suport als emprenedors, als innovadors i als petits empresaris amb ajudes directes i una rebaixa dels impostos.

Una visió compartida pel president local del PP, Álvaro Benejam, que, preguntat sobre el rebuig ciutadà que sovint provoquen les empreses de gestió de residus i el compliment de totes les normatives, ha defensat que "són qüestions operatives" dins la complexitat de la gestió i que empreses com TMA s'esforcen a millorar.






Elvira Rodríguez

Donar als residus un tractament intel·ligent, que passa per la valorització, el cicle integral i, finalment, una incineració intel·ligent per generar energia.

Álvaro Benejam

Són qüestions operatives que l'empresa s'esforça per millorar. La gestió dels residus és complexa i empreses com aquesta tenen un nivell professional molt alt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.