Roldán (PP) promet 'treball, treball i treball tant per als que són independentistes com per als que no'

La número 2 del PP per Barcelona ha visitat Sant Cugat amb el lema de la convivència i la bona gestió per bandera


  • Comparteix:

Montserrat, Benejam i Roldán a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Montserrat, Benejam i Roldán a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La número 2 del PP a les llistes per Barcelona, Lorena Roldán, és contundent sobre com el seu grup vol posar-se al servei de tota la ciutadania: 'Treball, treball i treball', tant per als que són independentistes com per als que no. En una trobada aquest divendres amb militants i simpatitzants a Sant Cugat, Roldán ha refermat la línia de la candidatura en aquestes eleccions en pro de la convivència i de la bona gestió. També ha llançat un dard en Govern, en concret contra el conseller de Polítiques Digitals, el santcugatenc Jordi Puigneró, per la posada en marxa l'Agència Espacial de Catalunya. Ho considera un malbaratament 'quan hi ha molts autònoms que estan amb l'aigua al coll'.

El flamant fitxatge dels populars ha posat com a exemple de "bona gestió" el cas de la Comunitat de Madrid. "Ayuso ha demostrat que no s'ha de triar entre menjar i respirar, a diferència del que ha passat a Catalunya, on hem vist un Govern incompetent i irresponsable". "Volem recuperar la sanitat, l'economia i la convivència", ha subratllat.

A la trobada també hi ha participat el president del PP de Sant Cugat i número 14 a la llista, Álvaro Benejam, i l'eurodiputada Dolors Montserrat, que ha tret pit per la feina del seu grup parlamentari europeu per l'arribada dels fons europeus a l'Estat espanyol. "No són ni d'Iglesias, ni de Sánchez, ni de cap ideologia política", ha etzibat. Ha posat en valor que amb aquesta injecció econòmica l'Estat podrà reforçar el sistema sanitari i també "per aixecar Catalunya i Espanya d'aquesta crisi de triple dimensió: sanitària, econòmica i social".


Lorena Roldán

Treball, treball i treball, propostes que seran beneficioses tant si ets independentista com si no.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.