El PP, engrescat amb la intervenció d'Alejandro Fernández al debat de TV3

La vicepresidenta segona del Congrés, Ana Pastor, confia que el PP tindrà un paper "determinant" al Parlament


  • Comparteix:

El número 14 del PP, Álvaro Benejam, i la vicesecretaria del PP, Ana Pastor, a la plaça de Can Quitèria / Foto: Cugat Mèdia

El número 14 del PP, Álvaro Benejam, i la vicesecretaria del PP, Ana Pastor, a la plaça de Can Quitèria / Foto: Cugat Mèdia

El PP celebra el paper del seu candidat a la presidència de la Generalitat, Alejandro Fernández, al debat electoral de TV3 d'aquest dimarts. Ho ha dit la vicesecretària del PP i vicepresidenta segona del Congrés espanyol, Ana Pastor, en una visita aquest dimecres a Sant Cugat, on va mostrar confiança perquè la formació a Catalunya sigui 'determinant' en el bloc de partits constitucionalistes pel futur del país. Pastor ha titllat la paraula del candidat del PSC, Salvador Illa, de 'paper mullat' i ha demanat a la ciutadania que no confiï en qui ja 'ha mentit en repetides ocasions'.

Sobre el procés de vacunació, Pastor, exministra de Sanitat, ha reclamat un pla igual per a totes les comunitats autònomes. "El senyor Sánchez i el senyor Illa haurien d'haver-se assegut a la porta de la Unió Europea per aconseguir que Espanya tingués vacunes, com estan tenint altres països del món", ha criticat.

Pastor ha visitat la carpa electoral del PP a Can Quitèria, on s'ha trobat amb militants i simpatitzants. També ha participat de la trobada el número 14 dels populars a la llista per Barcelona, el santcugatenc Álvaro Benejam.




Álvaro Benejam

L’opinió és bastant unànime sobre que l’Alejandro ho va fer molt bé al debat i la resta, una mica pitjor. Alguns molt fluixos.

Ana Pastor

Li diem als ciutadans que no es pot confiar en qui va dir que no seria candidat, en qui va dir que no calia utilitzar mascaretes, que estava bé però d'aquella manera, qui va posar al mercat tests i mascaretes fake.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.