Cs vol impulsar una modificació de llei per eliminar el Tribut Metropolità

Els serveis jurídics de Cs ja treballen per portar als tribunals aquest impost


  • Comparteix:

Rebut del tribut metropolità / Foto: Cugat Mèdia

Rebut del tribut metropolità / Foto: Cugat Mèdia

Cs vol impulsar, si entra al proper Govern de la Generalitat, una modificació de la llei per eliminar el Tribut Metropolità i posar en marxa canvis per al finançament de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) 'perquè la distribució econòmica sigui més transparent, justa, equitativa i eficient'. La formació taronja considera que amb aquesta proposta es podria 'millorar quantitativament i qualitativa el transport de la zona 1 sense apujar els impostos a la ciutadania'.

Per al portaveu municipal de Cs, Aldo Ciprian, està fora de lloc que des de Sant Cugat s'aportin més de 12 milions a l'AMB "a canvi de res". En aquest sentit, considera que el Tribut Metropolità "no ha beneficiat" Sant Cugat, així com la resta de municipis de la segona corona metropolitana. Per això, des del partit han activat els serveis jurídics interns per portar l'impost, si s'escau, als tribunals. "Hem vist que a través de la força que tenim a l'AMB no n'hi ha suficient", admet.

La candidatura també aposta per fer una auditoria independent anual sobre l'activitat de l'ens supramunicipal. A més, a posta per eliminar "la sobredimensió de les administracions públiques i, com a conseqüència, els càrrecs de confiança generats pels partits independentistes, PSC i comuns".




Aldo Ciprian

Hem de treure el Tribut Metroplità i després el sobredimensionament d'aquestes entitats.

Aldo Ciprian

Els nostres serveis jurídics ja s'han posat mans a l'obra. A través de la força que tenim a l'AMB no n'hi ha prou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.