L'alcalde i candidat a la reelecció, Lluís Recoder, presenta la seva pàgina web


  • Comparteix:

L'alcalde Recoder consulta la seva pàgina web en un ordinador portatil

L'alcalde Recoder consulta la seva pàgina web en un ordinador portatil

L'alcalde i candidat a la reelecció per Convergència i Unió Lluís Recoder és el segon candidat de tot Catalunya per part de la federació nacionalista en disposar de pàgina web pròpia. Teclejant 'lluisrecoder.org' els ciutadans poden, entre d'altres coses, fer les seves propostes perquè puguin ser incorporades al programa electoral.

Convergència i Unió ha posat en marxa la web personal del seu candidat, Lluís Recoder, conscients que les noves tecnologies són avui una eina essencial i imprescindible per arribar als electors. És un fil directe, obert les 24 hores, que permet interactuar amb els ciutadans. Recoder ha explicat que un dels objectius de la plana web és conèixer les inquietuds i propostes dels sancugatencs i poder-les incorporar al programa electoral que la federació tot just està confeccionant:

Lluís Recoder

A travès d'aquesta pàgina la gent té l'oportunitat de fer-nos arribar les seves propostes


La gerent de la campanya, Mònica Mateu creu que, en aquesta legislatura, les noves tecnologies són un instrument imprescindible, sobretot, en una ciutat com Sant Cugat amb una ciutadania jove i amb uns nivells de connexió a Internet, dels més alts de Catalunya.

Mònica Mateu

A Sant Cugat hi ha molta gent que utilitza les noves tecnologies


La web permetrà, entre d'altres, conèixer l'equip que acompanyarà Recoder a les properes eleccions municipals; veure un vídeo on personatges representatius de diferents àmbits de la ciutat expliquen algunes de les virtuts del candidat; i comprovar que del programa electoral presentat a les darreres eleccions no queda cap projecte pendent i s'ha executat la quasi totalitat del programa.
La plana conté també links amb les candidatures de la federació nacionalista a tot Catalunya i la Joventut Nacionalista de Catalunya de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.