Jordi Menéndez anuncia que presentarà una llista electoral paritària


  • Comparteix:

L'alcaldable del PSC, Jordi Menéndez, ha anunciat el seu compromís de presentar una llista paritària entre homes i dones a les eleccions municipals del 25 de maig. Segons Menéndez, per governar la ciutat amb més sensibilitat cal incorporar la mirada femenina.

Els socialistes han aprofitat la commemoració del Dia de la Dona per presentar els resultats de la seva consulta popular sobre les preocupacions de les dones santcugatenques. Segons les dades del PSC, la rebaixa dels impostos, l'ocupació de les voreres, l'habitatge per a joves i els serveis a la gent gran són les prioritats de les dones enquestades. Amb l'objectiu d'incloure el punt de vista femení en la gestió municipal, Jordi Menéndez ha fet públic el seu desig de presentar una llista on les dones tinguin el 50 per cent del protagonisme.

Jordi Menéndez

La setmana vinent proposaré que la llista electoral que encapçalo tingui 12 homes i 12 dones


Per Menéndez, les preocupacions quotidianes de les dones confirmen les tesis socialistes sobre la necessitat d'incrementar les polítiques socials a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.