El PP creu que 'arrasarà' en les municipals, tot i admetre que la política d'Aznar pot influir negativament


  • Comparteix:

La presidenta del PP de Sant Cugat, Berta Rodrígez

La presidenta del PP de Sant Cugat, Berta Rodrígez

L'alcaldable del PP, Berta Rodríguez, es mostra convençuda que la seva formació 'arrasarà' a les properes eleccions, tot i que no descarta que la gestió del govern central influeixi en el resultat dels comicis. Berta Rodríguez ha fet aquest anunci durant la presentació de les seves propostes de millora pel barri de Can Magí, entre les quals destaca les al·legacions que presentaran per a evitar que el Centre Direccional de Cerdanyola desemboqui a l'avinguda de Roquetes.

Quan falten dos mesos i mig per a la celebració dels comicis, l'alcaldable popular ha explicat que la gestió realitzada pel PP en la present legislatura és el millor aval per assolir l'èxit el 25 de maig. Rodríguez ha afirmat que el Partit Popular ha superat amb escreix tots els seus compromisos amb la ciutat, per la qual cosa espera superar els quatre regidors que la formació té a l'Ajuntament.
L'alcaldable del PP confia que les eleccions municipals donin la victòria als populars:

Berta Rodríguez

El cor em diu que arrasarem a les eleccions, però hem de ser conscients que els únics que ens ho diran seran els ciutadans de Sant Cugat el dia 25 de maig


Rodríguez ha fet aquestes declaracions coincidint amb la presentació de les seves propostes de millora pel barri de Can Magí. La popular ha dit que presentarà al·legacions al pla del Centre Direccional de Cerdanyola per impedir que passi pel barri de Can Magí. Rodríguez ha assegurat que negociarà amb la Generalitat perquè el Centre Direccional tingui la sortida per l'A-7 en comptes de per l'avinguda de Roquetes. L'escoltem:

Berta Rodríguez

No ens oposem al Centre Direccional sinó al plantejament de les entrades cap a Sant Cugat


La resta de plans populars pe Can Magí preveuen l'apantallament acústic i cobriment de la línia de RENFE i la comunicació amb el barri de Coll Favà a través de la construcció d'un pont sobre la Ronda Nord. Els populars tampoc s'obliden de les instal·lacions esportives, ja que tenen previst l'arranjament del camp de futbol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.