Els partits d'esquerra presenten conjuntament la independent Montse Turu com a candidata a l'EMD


  • Comparteix:

La candidata a la presidència de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu

La candidata a la presidència de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu

La independent Montse Turu és la representant de la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix per les properes eleccions a l'Entitat Municipal Descentralitzada. Per primera vegada, la coalició electoral aglutina totes les forces polítiques d'esquerra del municipi i Veïns Progressistes de Valldoreix.

Després de mesos de negociació, PSC, ERC, la coalició d'ICV i EUiA i els Veïns Progressistes de Valldoreix s'han posat d'acord per concórrer plegats a les eleccions de l'EMD. Ho han fet apostant per Montse Turu que per tercera vegada integra la Candidatura de Progrés però, en aquest cas, com a presidenciable de l'Entitat Municipal.

Vinculada al teixit associatiu valldoreixenc, Turu vol donar un salt qualitatiu a la gestió de l'EMD millorant la qualitat de vida dels veïns i creant consells que permetin la participació ciutadana. Entre les preocupacions de la candidata es troben el retard de les obres de remodelació de la piscina i la periodicitat bimensual dels plens. Uns problemes que desapareixeran amb el model d'administració que proposa la Candidatura de Progrés. Montse Turu:

Montserrat Turu

El nou govern ha de ser transparent, ha de ser eficaç i ha de saber acostar-se als ciutadans


Les formacions d'esquerra representades en la Candidatura de Progrés han afirmat que la seva coalició és l'únic mètode per a revitalitzar la vida política de Valldoreix. També han posat de relleu que si són capaços de governar junts a l'EMD, també poden fer-ho a l'Ajuntament. Ho ha dit l'alcaldable d'ICV, Xavier Boix, en nom de la coalició d'esquerres de la Candidatura de Progrés:

Xavier Boix

Ens comprometem a posar-nos d'acord per governar també a l'Ajuntament de Sant Cugat


Amb la presentació de Montse Turu com a presidenciable a l'EMD per la Candidatura de Progrés i Catalanista, també s'han fet públics els noms dels vocals. Parlem de Josep Lluís Solé, per ERC; Josep Casadellà, per ICV-EUiA, l'actual regidora del PSC, Marta Sesé, i Joan Gómez de la Tia, per Veïns Progressistes



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.