UNIS proposa mancomunar amb Rubí nous serveis sanitaris, judicials i policials


  • Comparteix:

L'alcaldable d'UNIS, Miquel Quintana

L'alcaldable d'UNIS, Miquel Quintana

La Unió d'Independents de Sant Cugat (UNIS) vol crear una mancomunitat entre Sant Cugat i Rubí on s'ofereixin els serveis sanitaris, judicials i de seguretat que manquen a les dues ciutats. Així ho sol·licitarà el partit a la Generalitat, amb el suport d'Units Per Rubí, en cas que tingui representació a l'Ajuntament després de les eleccions. Les dues formacions proposen que la mancomunitat s'ubiqui en uns terrenys de Can Sant Joan que pertanyen a l'Institut Català del Sòl.

Els partits Unió d'Independents de Sant Cugat i Units Per Rubí han signat un acord a través del qual es comprometen a tirar endavant la creació d'aquesta mancomunitat als terrenys de Can Sant Joan, a tocar de l'autopista. Aquesta iniciativa forma part dels programes electorals de les dues formacions, una iniciativa que s'executarà encara que un dels dos partits no tingui representació política al consistori.

Els plans d'UNIS es concreten en la creació d'un hospital públic, una Central d'Emergències Mèdiques, Serveis d'Ambulàncies, una ciutat judicial -que acolliria els actuals jutjats de Rubí- i la comissaria dels Mossos. L'alcaldable d'UNIS, Miquel Quintana, considera que la ubicació d'aquests serveis a la confluència dels dos termes municipals suposarà un gran estalvi per a la Generalitat:

Miquel Quintana

Amb un hospital per a les dues ciutats n'hi hauria prou


El projecte d'UNIS i Units per Rubí també preveu l'ampliació dels serveis de transport públic, la creació d'aparcaments i una zona comercial, així com l'arranjament del Torrent dels Alous.

El número 2 d'Units Per Rubí, Pau Calsina, ha comentat que iniciatives com aquesta només la poden realitzar partits independents:

Pau Calsina

Nosaltres som gent normal, gent que trepitja el carrer


D'altra banda, Unió d'Independents de Sant Cugat ha presentat el cartell que acompanyarà el partir en els seus actes públics. El cartell, que reprodueix el logotip de la formació, és obra de l'artista i membre d'UNIS, Manuel Aramendía.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.