El PP acusa el vocals de l'oposició als consell de districte de boicotejar l'acció de govern


  • Comparteix:

El regidor del PP responsable de l'àrea de descentralització, Jaume Tarragó

El regidor del PP responsable de l'àrea de descentralització, Jaume Tarragó

El PP ha acusat els vocals de l'oposició en els consells de districte de boicotejar totes les iniciatives proposades per l'Ajuntament. Aquestes declaracions s'han fet a la presentació del programa dels populars en matèria de districtes, en què s'ha anunciat la construcció d'un mercat municipal a Mira-sol i La Floresta.

Aprofitant que s'està encarant la recta final de la legislatura, el regidor de Descentralització, Jaume Tarragó, ha lamentat que el funcionament dels consells de districte no hagi estat l'esperat. Tarragó, que diu haver aguantat insults dels vocals de l'oposició, ha afirmat que aquests representants són corretges de transmissió dels partits d'esquerra. Segons el popular, l'únic que han fet aquests vocals es posar traves:

Jaume Tarragó

S'han passat aquests quatre anys posant inconvenients perquè no fessim res


Aquest tema ha sorgit durant la presentació dels objectius electorals del PP als districtes. L'alcaldable de la formació, Berta Rodríguez, ha dit que volen construir un mercat municipal a Mira-sol i La Floresta per evitar que els ciutadans hagin d'anar el centre per fer les compres.
Jaume Tarragó ha aclarit que el mercat de Mira-sol se situaria prop de la plaça Borràs, per a connectar-lo amb l'estació dels ferrocarrils. Pel que fa al districte de Les Planes, el regidor ha apuntat ubicaran cap espai comercial perquè no hi viuen suficients persones:

Jaume Tarragó

El centre de comerç de les Planes no està encara definit


Els plans del PP pels districtes preveuen l'augment de recursos per incrementar la qualitat de vida, aproximació de la policia local i la millora de la mobilitat i el transport públic. A banda dels districtes, el PP també vol actuar en zones marginades per les seves realitats físiques com Can Barata, Sol i Aire i Mas Fortuny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.