La portaveu parlamentària del PP, Dolors Nadal, reafirma a Sant Cugat la postura d'Aznar sobre la guerra


  • Comparteix:

No hi ha pau sense seguretat. Amb aquestes paraules la portaveu dels populars al Parlament de Catalunya, Dolors Nadal, ha respost el suggeriment de l'alcalde Recoder perquè el PP local es desmarqués de la postura del govern central en la guerra a l'Iraq. Dolors Nadal ha fet aquestes declaracions a Sant Cugat, on ha mantingut una reunió amb la junta del PP per preparar les eleccions municipals.

Davant la recomanació que Lluís Recoder va fer recentment als populars, la diputada
s'ha mostrat igual de rotunda que l'alcaldable Berta Rodríguez. Dolors Nadal ha assegurat que l'actitud dels populars és la correcta i que comparteixen el mateix sentir que la majoria dels ciutadans:



En termes de política general, Nadal ha acusat CiU d'adoptar una postura victimista en l'afer de les enquestes. Una actitud que, en canvi, es radicalitza quan es posa la reforma de l'estatut sobre la taula. La diputada ha dit que CiU i la resta de partits estan utilitzant l'estatut amb objectius clarament electoralistes:

Dolors Nadal



En aquest sentit, la parlamentària ha dit que la millor manera de millorar l'autogovern és exercir-lo. En darrer lloc, Nadal ha dit que, a l'inici de la legislatura, CiU va afirmar que podria exercir les seves competències amb l'actual estatut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.