ICV-EUiA presenta el seu programa per a les eleccions del 25 de maig


  • Comparteix:

La coalició d’Iniciativa per Catalunya-Verds i Esquerra Unida i Alternativa ha presentat el seu programa electoral, basat en 4 eixos principals. La gestió àgil i transparent de l’administració, el compromís amb l’educació, la participació ciutadana i la sensibilitat ecològica són les principals aportacions de la coalició, que pretén formar part d’una nova majoria d’esquerres al consistori.

Un cop formalitzat l'acord electoral entre ICV i Esquerra Unida, la coalició d'esquerres ha presentat públicament un programa conjunt, fruit d'un procés participatiu que ha implicat més d'un centenar de persones. El text destaca la necessitat d'una nova majoria d'esquerres a Sant Cugat, després de 16 anys de govern de Convergència i Unió. Una de les prioritats de la coalició és introduir una major sensibilitat ecologista a la gestió municipal. Ho explica l'alcaldable, Xavier Boix.

Xavier Boix

Dissenyar un model de mobilitat on el vianant sigui el protagonista, gestionar de forma eficient els residus, relació sostenible amb el medi ambient


Un altre dels eixos programàtics de la coalició és aplicar una nova forma de gestió pública més eficaç, basada en la transparència i la proximitat amb el ciutadà. Xavier Boix s'ha compromès a potenciar la participació ciutadana a tots els àmbits de l'administració.

Xavier Boix

Ens comprometem a fomentar la participació. És la clau per recuperar la confiança dels ciutadans envers els partits i l'administració.


L'objectiu de la coalició que aplega les forces polítiques a l'esquerra del PSC és aconseguir millorar els resultats de les passades eleccions per tal d'integrar-se amb pes específic a una nova majoria de govern formada també pel PSC i ERC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.