El PP posarà en marxa si governa un programa perquè els joves i els avis comparteixin pisos


  • Comparteix:

L'alcaldable del PP, Berta Rodríguez

L'alcaldable del PP, Berta Rodríguez

El Partit Popular engegarà un programa perquè els avis comparteixin pis amb estudiants i així promoure les relacions d'ajuda mútua entre generacions. Aquesta és la iniciativa central del Pla d'Acció per a la Gent Gran, que el Partit Popular aplicarà si guanya les eleccions el proper 25 de maig.

El Pla d'Acció per a la Gent Gran del PP es fonamenta en l'increment substancial de l'oferta de places a residències i centres de dia i en la creació d'un Pla Gerontològic Municipal. Les propostes populars en aquest àmbit també preveuen la formació d'assistents socials i la tele-assistència.

No obstant, la iniciativa més destacada és la posada en marxa d'un programa en què la gent gran acollirà estudiants a casa i així compartir despeses. Ho explica l'alcaldable Berta Rodríguez:

Berta Rodríguez

Considerem que la gent gran pot compartit habitatge amb gent jove


A banda d'augmentar l'oferta de tallers per a la gent gran als casals, el PP donarà ple suport a la creació de noves associacions de la tercera edat. Berta Rodríguez:

Berta Rodríguez

La gent gran és molt activa, viva i dinàmica


El programa electoral del PP en matèria de gent gran es completa amb la creació d'un servei d'acompanyament i un altre d'assistència a persones afectades per malalties neurodegeneratives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.