Ponsa, D'Ossó, Carbó i Ferrés deixaran de ser regidors desprès de les eleccions municipals


  • Comparteix:

L'actual tinent d'alcalde de ciutat Sostenible, Jan Carbó, i els regidors Pasqual D'Ossó i Àngels Ponsa no aniran als primers llocs de la llista electoral de Convergència i Unió a les properes eleccions. L'actual gerent de l'EMD, Xavier Cortès, i el president de la JNC, Jordi Puignerò, són algunes de les novetats de la candidatura de la federació nacionalista.

Encara que CiU no ha fet pública encara la llista que presentarà a les eleccions, el cap de llista de la federació nacionalista ha tancat ja els noms de les 24 persones que l'acompanyaran a la candidatura. L'independent Jaume Tubau, actual regidor de Comerç i Instal·lacions Esportives, puja tres llocs a la llista i es converteix en el quart home de Recoder. Però la candidatura porta altres novetats: la responsable del projecte del Museu de Sant Cugat, Àngels Soler, ocuparà el número 5, mentre l'exregidor de Descentralització de l'anterior mandat, Josep Romero, anirà de número 8. Jordi Joly i Jordi Puigneró, cap de la JNC de Sant Cugat, ocuparan les posicions 10 i 11, respectivament.

El vice-president de la federació a Sant Cugat, Joan Recasens, ha assegurat que s'ha aconseguit presentar una bona llista, amb gent experimentada i amb il·lusió:

Joan Recasens

Crec que s'ha fet una molt bona llista, amb un perfil bàsicament jove i de gent amb moltes ganes i capacitat


Dels primers llocs de la formació desapareixen alguns regidors històrics. Recoder ha intentat mantenir la regidora de serveis personals, Àngels Ponsa, a la llista fins a l'últim moment, però finalment ha marxat perquè no quedava garantida la seva continuïtat a la mateixa cartera. El cap de llista de CiU també ha intentat, sense èxit, que l'actual tinent d'alcalde de ciutat Sostenible continués a la llista.

La candidatura de CiU incorpora dos membres de la Joventut Nacionalista: el seu cap, Jordi Puigneró, i Marta Canas. Puigneró ha mostrat la seva satisfacció, tant a nivell personal com per la confiança de la federació cap a la JNC:

Jordi Puigneró

Personalment estic molt content i sempre és il·lusionant fer coses pel teu poble


L'última posició de la llista l'ocupa l'actual regidor de mobilitat, Jordi Ferrés, que ja va anunciar que abandonaria els primers llocs de la candidatura per permetre el relleu generacional. El penúltim lloc és per Pasqual d'Ossó, que ha format part del consistori des de fa 20 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.