Martí Garcia renuncia a aparèixer a la llista del PP per a les eleccions municipals


  • Comparteix:

El president comarcal del PP, Martí Garcia

El president comarcal del PP, Martí Garcia

L'actual tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Martí Garcia, no es presenta a les llistes del Partit Popular. Garcia, que assegura que ha pres la decisió per motius personals, va ser el número tres del PP a les passades eleccions i és president comarcal del PP.

Martí Garcia ha declinat formar part de la llista i així ho va comunicar al partit en el mes de novembre. L'actual tinent d'alcalde de Promoció Econòmica ha decidit deixar els càrrecs públics però no la vida política ja que segueix militant en el partit.

El responsable de temes electorals del PP, Alfredo Bergua, ha explicat, en declaracions a aquesta emissora, que Martí Garcia ha pres la decisió per motius purament personals:

Alfredo Bergua

Martí Garcia va manifestar fa mesos la seva voluntat de no anar a la llista per raons personals


Bergua afirma que la posició del PP en temes com ara la guerra o la crisi del Prestige res han tingut a veure en la decisió del tinent d'alcalde ja que havia pres la seva determinació molt abans.

D'altra banda, el fins ara regidor de Descentralització, Jaume Tarragó, passa a ocupar el penúltim lloc de la llista mentre que l'exalcalde i president honorífic, Francesc Llatjós n'ocupa la darrera posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.