Una Altra Democràcia És Possible fa campanya a favor de la democràcia participativa


  • Comparteix:

El partit Una Altra Democràcia És Possible (UADEP) s'ha presentat a Sant Cugat amb l'objectiu de generar un debat ciutadà que promogui la democràcia participativa. Els membres de la llista han assegurat que no demanen el vot dels santcugatencs, sinó la seva participació directa en la vida política de la ciutat.

Una Altra Democràcia És Possible sorgeix amb la intenció de combatre la passivitat de la ciutadania en relació a la política. L'objectiu de la UADEP és participar a la campanya electoral per posar de relleu que cal trobar formes directes de participació ciutadana. El partit ha deixat molt clar que no busca representar ningú, sinó generar propostes per ampliar la participació de la gent. Així ho explica una de les membres de la llista, Maria Martínez.

Maria Martínez

No volem representar ningú, volem activar un procés participatiu per generar propostes, i no només delegar responsabilitats en els representants polítics


La UADEP aprofitarà els instruments que la llei electoral posa al seu abast per donar a conèixer el seu projecte participatiu. Així, han convidat la ciutadania a participar en les assemblees públiques de la formació i a fer propostes per a la ciutat. La UADEP té dret a penjar 110 banderoles als fanals de la ciutat, i ha fet una crida als santcugatencs perquè proposin i confeccionin els seus propis eslògans. Maria Martínez explica que no volen demanar el vot, sinó que la gent pensi per si mateixa.

Maria Martínez

No demanarem el vot, sinó el que volem és que la gent pensi per si mateixa, a partir d'experiències de participació ciutadana com l'Agenda 21, el projecte de Torreblanca o la consulta sobre el deute extern


La UADEP ha remarcat que no pretén treure-li vots a cap llista electoral. Tampoc és el seu objectiu aconseguir representació al consistori, i per tant la llista es retirarà just abans de les eleccions del 25 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.