Jordi Menéndez i Josep Maria Jaumà publiquen un llibre de converses sobre Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcaldable socialista, Jordi Menéndez

L'alcaldable socialista, Jordi Menéndez

L'alcaldable del PSC, Jordi Menéndez, i el professor Josep Maria Jaumà, conversen sobre Sant Cugat en el llibre 'La ciutat que volem'. L'obra no és un programa de govern del PSC, segons ha dit Menéndez, sinó un recull d'idees sobre els aspectes que més afecten el municipi, com els serveis, el creixement i l'estil de govern.

Amb un pròleg del president del PSC, Pasqual Maragall, 'La ciutat que volem' neix de la voluntat de Menéndez de copsar les seves inquietuds de la ciutat on viu. El professor santcugatenc Josep Maria Jaumà ha estat l'encarregat de plasmar les converses en les quals Menéndez parla sobre diversos temes de ciutat. L'alcaldable socialista ha volgut deixar clar que el llibre no és una eina propagandística:

Jordi Menéndez

Hem volgut expressar quines són les idees de fons que hi ha darrera de la nostra voluntat col·lectiva de voler governar la ciutat


El llibre reflecteix la principal preocupació de Menéndez. El socialista ha dit que hi ha d'haver forts lligams entre l'Ajuntament i la xarxa social perquè els ciutadans se sentin identificats amb Sant Cugat.

L'exrector de l'UAB, Carles Solà, s'ha ocupat de la presentació del llibre, que també recull diversos articles que Menéndez ha publicat a la premsa local. Solà ha remarcat l'objectivitat de les crítiques que fa el socialista de l'equip de govern:

Carles Solà

És una crítica objectiva, sense manipulació dels fets


Les il·lustracions que encapçalen els diferents capítols de 'La ciutat que volem' són obra del pintor i militant del PSC, Paco Minuesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.